Alles met het oog op energieprestatie

Performance énergétiquePerformance énergétique

40% van het totale energieverbruik is afkomstig van de gebouwen. De nieuwe milieunormen, in combinatie met de evolutie van de energiemarkt, eisen de dag van vandaag een betere controle van het energieverbruik van de gebouwen.


 

Performance énergétique

  Aansluitend met zijn dagelijkse exploitatiewerkzaamheden, en onafhankelijk van de energieleveranciers en de leveranciers van de installaties, ondersteunt VINCI Facilities u op een transparante manier in uw zoektocht naar een optimale energieprestatie.

  Dankzij het energieprestatie-aanbod van VINCI Facilities, kunnen eigenaars, huurders, beheerders en investeerders:

  • hun energiekosten beter beheren
  • het energieverbruik van de gebouwen optimaliseren
  • genieten van duurzame energiebesparende maatregelen

  4 oplossingen op maat

  Een oplossing voor de energieprestaties van de installaties en de gebouwen

  De evaluatie van de energieprestaties van gebouwen is een belangrijk punt in de zoektocht naar energiebesparing. Van de audit van uw bestaande installaties tot een concrete vermindering van uw verbruik biedt VINCI Facilities een waaier aan oplossingen om u te ondersteunen in uw energieplan en de zorg voor uw gebouwen en hun gebruikers.

  Een oplossing voor energiebeheer

  Bedrijven en organisaties richten hun strategie steeds vaker op een verlaging van hun energiefactuur.


  Het energieverbruik beheersen, de energiekosten verlagen en het beheer van de installaties optimaliseren zijn vanaf nu mogelijk dankzij de energieprestatiediensten van VINCI Facilities.

  Een oplossing op basis van een energieaudit

  VINCI Facilities voert een doorgedreven energieaudit uit op al uw koel- en HVAC installaties, conform de VLAREM voorwaarden.

  Een oplossing voor de aanvraag en het verkrijgen van uw milieuvergunningen

  Het aanvragen van vergunningen voor gebouwen is niet altijd vanzelfsprekend. Dit vereist deskundigheid, zowel voor wat betreft de stappen die ondernomen dienen te worden als voor de beoogde doelstellingen. VINCI Facilities begeleidt u gedurende de hele aanvraagprocedure om de nodige milieuvergunningen te verkrijgen.