De combinatie van multi-sites contracten en onze geografische nabijheid

Gestion multi-sitesGestion multi-sites

Dankzij de dichtheid van ons netwerk van business units kunnen we facilitaire diensten en technisch onderhoud bieden in het kader van multi-sites contracten in het hele land. Een dergelijke organisatie zorgt ervoor dat onze operationele teams snel ter plaatse kunnen zijn en dat we een hechte relatie kunnen opbouwen met onze klanten.

Beheer multi-sites

  De dichtheid van het VINCI Facilities netwerk

  Onze 6 Business Units verspreid over heel België beheren meer dan 1000 klantenvestigingen. Elk van deze business units is verantwoordelijk voor de vestigingen die hen zijn toegewezen.

  Slechts één enkel aanspreekpunt

  Elk contract wordt opgevolgd door een Contact Manager die hiervoor aangewezen wordt. De Contract Manager is verantwoordelijk voor de volledige opdracht en zorgt als unieke contactpersoon voor een eenvoudige en efficiënte interface bij de klant. Hij staat garant voor de kwaliteit, de rapportering en de samenhang van het volledige beheer.

  Diverse tools tot uw dienst

  Daarnaast stelt VINCI Facilities u een aantal oplossingen ter beschikking voor uw interventieaanvragen en de toegang tot rapportage. Onze CMMS (Computergestuurd onderhoudsysteem) biedt onze teams in real time alle informatie die nodig is om uw project en de interventies tot een goed eind te brengen.

  De kracht van het VINCI Energies netwerk

  Door deel uit te maken van VINCI Energies kunnen we u proactief begeleiden tijdens uw projecten en totaaloplossingen aanbieden om de continuïteit van uw project te kunnen verzekeren.