De technische perfectie voor uw gebouwen en hun gebruikers

Maintenance TechniqueMaintenance Technique

Wilt u het potentieel van uw vastgoed opwaarderen, of uw exploitatiekosten beheersen en het welzijn van de aanwezige gebruikers van uw vestigingen verzekeren? Bent u op zoek naar een speler met expertise op alle gebouwentechnieken, de energiesector en de informatietechnologie?

VINCI Facilities zorgt voor het beheer van de technische installaties in gebouwen en het comfort van de gebruikers, en begeleidt u op het vlak van energieprestatie en de veiligheid van uw sites.

Technisch beheer

  Zorg dragen voor uw installaties dankzij onze drie dienstenpijlers

  De belangrijkste diensten in-house uitvoeren
  Om sneller en beter te kunnen reageren en onze verantwoordelijkheid beter onder controle te kunnen houden, worden 90% van de steeds terugkerende diensten door onze eigen teams uitgevoerd.

  Gespecialiseerde partners
  Wij organiseren netwerken van gespecialiseerde partners op regionaal en/of nationaal niveau om zowel de onderhoudspecificaties van de fabrikanten als het gespecialiseerde onderhoud te kunnen verzekeren.

  Multi-technische vaardigheden
  Wij leiden onze techniekers op in complementaire vaardigheden zodat we onze diensten ter plaatse kunnen optimaliseren dankzij hun multi-technische kennis

  Onze diensten

  VINCI Facilities biedt een volledige waaier aan onderhoudsdiensten, met inbegrip van het beheer en de exploitatie, systematische en voorwaardelijke correctief- en preventief, onderhoud. Dit alles volgens de reglementaire controles, keuringen en certificeringen.

  • HVAC: Verwarming, klimatisatie en ventilatie
  • Elektrische installaties
  • Sanitair
  • Brandbeveiliging
  • Bewakingscamera's en toegangscontrole
  • Liften en automatische deuren
  • Toezichtsystemen

  Ons aanbod omvat alle technische installaties in een gebouw.
  Onze expertise biedt ons de mogelijkheid om op langere termijn een scherp aanbod te kunnen ontwikkelen op het gebied van technisch onderhoud, meer bepaald van gevoelige locaties zoals data centers en clean rooms.

  Al deze diensten kunnen uitgevoerd worden binnen de context van energieprestatie. Op die manier voldoen de gebouwen aan de meest recente milieurichtlijnen en regelgevingen.

  Steeds in uw buurt

  VINCI Facilities heeft zich georganiseerd in een dicht nationaal netwerk van Business Units waardoor we ons in de dichte nabijheid van de klanten bevinden en snel kunnen reageren. Daardoor kunnen we onze eenzijdig technische diensten op één bepaalde vestiging met dezelfde aandacht en zorg leveren als onze contractuele multi-technische diensten voor klanten met verschillende locaties.

  Beschikbare middelen

  Indien nodig, kunnen we snel de technische middelen mobiliseren die aanwezig zijn in onze Business Units of op de sites waar we permanent aanwezig zijn.
   

  Tools om pro-activiteit, reactiviteit en doeltreffendheid te kunnen garanderen

  De business tools die door VINCI Facilities ontworpen of gebruikt worden, zorgen ervoor dat de klant de voortgang van de werkzaamheden kan volgen en bieden een traceerbaarheid van alle uitgevoerde handelingen via een geautomatiseerde rapportage. Daarnaast kunnen we dankzij onze mobiele oplossingen snelle ondersteuning bieden op uw vraag en op deze van de gebruikers. 

  Steeds aan uw zijde om de prestaties van uw installaties te verbeteren

  Gedurende de hele duurtijd van het contract komen de ingenieurs van VINCI Facilities bij u langs om steeds de best mogelijke technische diensten voor uw gebouw te kunnen voorstellen en de duurzaamheid van uw installaties te kunnen waarborgen.