Jouw loopbaan

Nous rejoindreNous rejoindre

VINCI Facilities is één van de elf merken van VINCI Energies

 

Werken bij VINCI Facilities Belgium, betekent delen in de projecten en de successen van een belangrijke marktspeler van multi-technisch onderhoud en facility management.

 

Voor VINCI Facilities zijn duurzame economische prestaties onlosmakelijk verbonden met een ambitieus menselijk project met een economische en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Jouw loopbaan

    Het gedecentraliseerde human resources beleid van VINCI Facilities heeft als doel de competenties te valoriseren, de veiligheid van elke werknemer te verzekeren, gelijke kansen te waarborgen voor de potentiële- en de huidige werknemers, en een aangepaste en doeltreffende sociale dialoog te ontwikkelen.

     
    Bij VINCI Facilities streven we ernaar om een omgeving te scheppen waar  iedereen zijn talenten ten volle kan ontplooien danzij een management dat gefundeerd is op vertrouwen, solidariteit en verantwoordelijkheid. Neem uw carrière in eigen handen! Er bestaan verschillende opleidingsmogelijkheden die u helpen om zowel uw technische- als algemene vaardigheden te ontwikkelen.


    De organisatie biedt ook verschillende doorgroeimogelijkheden: u kunt zich onder andere specialiseren in één van de verschillende technische domeinen, of u verder ontwikkelen in een commerciële functie of in het management! Uw persoonlijk ontwikkelingsplan wordt jaarlijks besproken tijdens een gesprek met uw manager. Op deze manier weet u precies waar u staat!