Onze beroepen

   
   

  HVAC TECHNIEKER

  HET EERSTE AANSPREEKPUNT VAN ONS BEDRIJF NAAR ONZE KLANTEN TOE


  Bij VINCI Facilities,een merk van VINCI Energies, ben je het eerste aanspreekpunt van ons bedrijf naar onze klanten toe en ken je hun installaties door en door. Als veelzijdig technicus zorg je voor het preventief en correctief onderhoud om de goede werking te verzekeren van multi-technische installaties van gebouwen.

  Ontdek meer informatie over de functie van HVAC Technieker.

   

   

   

   

  CONTRACT ENGINEER

  OPSTELLEN VAN VERKOOPDOSSIERS VAN DE ONDERHOUDSCONTRACTEN


  Bij VINCI Facilities,een merk van VINCI Energies, ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de verkoopdossiers van de onderhoudscontracten, zowel naar inhoud als naar de berekening van de kostprijs toe. Je ondersteunt de Business Development Manager bij de verdediging van de inhoudelijke oplossingen die deel uitmaken van het dossier.

  Ontdek meer informatie over de functie van Contract Engineer.

   

   

   

   

   

   

  FACILITY MANAGER

  BEHEREN, LEIDEN EN COORDINEREN VAN ALLE TECHNISCHE REALISATIES AAN GEBOUWEN


  Bij VINCI Facilities,een merk van VINCI Energies, beheer, leid en coördineer je de uitvoering van alle technische realisaties aan gebouwen en de diensten voor de eigenaars. Als gesprekspartner van de klant op de site(s) waarvoor je verantwoordelijk bent, garandeer je de klantentevredenheid.

  Ontdek meer informatie over de functie van Facility Manager.

   

   

   

   

   

   

  CONTRACT MANAGER

  BEHEREN VAN ONDERHOUDSCONTRACTEN IN HVAC


  Bij VINCI Facilities,een merk van VINCI Energies, beheer je samen met jouw techniekers onderhoudscontracten in HVAC: voor preventief en correctief onderhoud, alsook voor kleine werken.

  Ontdek meer informatie over de functie van Contract Manager.

   

   

   

   

   

   

  PROJECT ENGINEER

  OPVOLGING VAN HET PROJECT VAN A TOT Z


  Bij VINCI Facilities, een merk van VINCI Energies, verleen je ondersteuning bij het opmaken van offertes en bij de uitvoering van HVAC projecten om vanuit je vakkennis te komen tot een optimale oplevering van deze projecten

  Ontdek meer informatie over de functie van Project Engineer.