"Taking Care" voor gebouwen, eindgebruikers en het milieu

Prendre Soin

VINCI Facilities Belgium is een sterke professionele partner, gespecialiseerd in Integrated Facility Management en het Multi-technisch beheer van gebouwen.


Haar geïntegreerde en multidisciplinaire totaaloplossingen worden met vakmanschap en de grootste zorg gerealiseerd zodat haar opdrachtgevers  zich volledig op hun core business kunnen richten.

 

"Taking Care" voor gebouwen, eindgebruikers en het milieu

  VINCI Facilities Belgium wil de referentie zijn voor technische expertise in combinatie met een sterke zin voor dienstverlening en een meerwaarde betekenen voor haar klanten en medewerkers.

  Via een netwerk van regionale bedrijven  en hun stevige relatie met de lokale markten zorgt VINCI Facilities Belgium voor een duurzame langetermijnrelatie met haar klanten

  Onze missie is gebaseerd op de drie pijlers van "Taking Care":

  "TAKING CARE" VOOR EINDGEBRUIKERS = COMFORT

  Onze techniekers verrichten dagelijkse onderhoudswerken en depannages om de leefomgeving van duizenden gebruikers te optimaliseren.

  Temperatuur, luchtkwaliteit, verlichting, geluid,… zijn maar een greep van de parameters die een impact hebben op het rendement van mensen in hun werkomgeving.

  "TAKING CARE" VOOR GEBOUWEN = BETROUWBAARHEID

  Ons gebouwenbeheer is van hoge kwaliteit, onder alle omstandigheden, en we garanderen dat de waarde van wat ons is toevertrouwd op peil blijft.

  Goed waterbeheer en onderhoud aan uw waterinstallaties verhoogt de veiligheid en verlengt de levensduur.

  "TAKING CARE" VOOR HET MILIEU = DUURZAAMHEID

  We houden rekening met de totale levenscyclus van het gebouw en we beperken de invloed op het milieu en de CO-uitstoot. We helpen onze klanten om hun energieverbruik zo laag mogelijk te houden, bij alle levensfasen van een gebouw.

  Een optimaal onderhouden verwarmingssysteem in een gebouw zorgt voor een lager energieverbruik en minder schade aan het milieu.