Technische Expertise ten dienste van Facility Management

VINCI Facilities Technieker

Met onze 9 Business Units, verspreid over heel België, bieden we facilitaire dienstverlening en oplossingen waarbij onze grootste zorg gaat naar gebouwen, de gebruikers ervan en de milieueffecten om : het potentieel van uw vastgoed maximaal te benutten, de werkomgeving van de gebruikers van uw vestiging te verbeteren, de energie-efficiëntie en de werkingskosten te beheersen.

Wie zijn wij?

  Een merk dat zich toelegt op Facility Management

  Binnen VINCI Energies zijn wij de experten in Facility Management bij VINCI Facilities. Onze kerntaken bestaan uit technisch onderhoud en het beheer van de andere diensten. Wij zijn actief in zowel tertiaire als industriële omgevingen :

  • Sociale zetels en kantoren
  • Gevoelige en industriële omgevingen: datacenters, productie-installaties, laboratoria
  • Commerciële en technische netwerken: banknetwerken, winkels, winkelcentra
  • Plaatsen waar regelmatig bezoekers over de vloer komen: hotels, musea, overheidsgebouwen, scholen, infrastructuren voor sport en recreatie
  • Gezondheidsinstellingen: ziekenhuizen, verpleegtehuizen, bejaardentehuizen
  • Bijzondere locaties: militaire basissen, politiegebouwen

  Wij beschikken over een ruime kennis en ervaring in verband met de volledige levenscyclus van gebouwen en hun uitbating zodat we samen met u maatoplossingen kunnen uitwerken die het beste passen bij de behoeften van uw organisatie en activiteiten.

  Nabijheid en zin voor dienstverlening

  9 Business Units ten dienste van meer dan 1000 klanten

  We zijn een georganiseerd netwerk van zelfstandige en verantwoordelijke Business units, verspreid over heel België. Dankzij hun nabijheid tot onze klanten kunnen ze zich snel aanpassen aan lokale problemen, de verwachtingen van de klanten beter begrijpen en inschatten en hen een hogere reactiviteit bieden.

  Onze toegewijde teams werken voor meer dan 1000 klanten. Voor opdrachten die lopen over verschillende vestigingen werken we met een speciaal coördinatieteam. Een support team helpt onze Business Units bij de ontwikkeling van innovatie en business tools, en biedt ondersteuning tijdens specifieke opdrachten en de toepassing van de ‘beste praktijken’ op het terrein. 

  375 werknemers tot uw dienst

  Onze werknemers zijn experts in hun eigen vakgebied. Zij zijn professionals met de nodige zin voor dienstverlening om te voldoen aan al uw behoeften en een duurzaam partnerschip op te bouwen dat gebaseerd is op vertrouwen.

  Hun trouw en permanente opleiding dragen bij tot een engagement op lange termijn. De VINCI Energies Academy, het kenniscentrum binnen de groep, verzorgt trainingen en opleidingen die het beste aansluiten bij de vaardigheden van ons vak.