Uw beheerder in facilitaire dienstverlening

Facility ManagementFacility Management

U wilt zich wijden aan uw corebusiness en zorgen voor het welzijn van uw werknemers op het werk? U bent op zoek naar één enkele operator die alle of een deel van uw algemene diensten overneemt en optimaliseert? En u wenst dat hiervoor de nieuwste technologische ontwikkelingen en regelgevingen toepast worden, meer bepaald op het vlak van energie-efficiëntie?

 

Dankzij haar brede expertise en haar uitgebreide netwerk, biedt VINCI Facilities ondersteuning op lange termijn met facilitaire oplossingen op maat en een ongeëvenaarde zin voor verantwoordelijkheid. 

Facility Management

  Geïntegreerde facilitaire oplossingen op maat

  Elke klant heeft een specifiek probleem dat een gerichte aanpak vereist. Onze ervaring en de verscheidenheid aan locaties en sectoren waarin wij actief zijn, maken dat we ons aanbod van service-oplossingen op termijn kunnen uitbreiden door ons in een voortdurend verbeteringsproces te engageren.

  U kiest zelf het aantal diensten dat u ons wenst toe te vertrouwen in het kader van een samenwerkingsovereenkomst waarin we onze kennis en knowhow bundelen om aan uw behoeften te kunnen voldoen:

  • Technisch onderhoud
  • Diensten voor de eindgebruikers
  • Projectmatig multidisciplinaire diensten
  • Energieprestatie

  Uw voordelen: een formule die zowel efficiënt als aantrekkelijk is

  • Een kostenoptimalisatie voor de diensten aan de gebouwen en hun gebruikers
  • De beheersing van uw energieverbruik
  • Een aantrekkelijke werkomgeving en een vereenvoudigde logistiek voor uw medewerkers
  • Een verbetering van de waarde van uw vastgoed

  Onze dienstverleningshefbomen

  De belangrijkste diensten in eigen huis

  Het merendeel van onze technische diensten gebeurt door onze eigen mensen, slechts een klein deel van de diensten wordt uitbesteed. Onze teams worden intern opgeleid en regelmatig bijgeschoold.

  Een dubbele dimensie: lokaal en internationaal

  Dankzij onze lokale business units, genieten onze klanten van een geografische nabijheid, wat duurzame partnerschappen en een beter reactievermogen mogelijk maakt. Hun organisatie in een netwerk van 18 Europese landen en Marokko voldoet aan de vraag naar de diensten van de verschillende locaties en landen.

  Het beheer van de activiteiten en een uitzonderlijke zin voor verantwoordelijkheid ten opzichte van de klant

  Als dienstenintegrator binnen een internationale oplossing, garanderen we u een unieke en dienstverlenende partner met een uitgesproken verantwoordelijkheidszin.

  Onze professionele IT-tools zijn speciaal ontworpen voor een coherent beheer en het genereren van een modulaire rapportage voor één locatie, maar evengoed een wereldwijde multi-locatie rapportage.

  De mogelijkheid om te optimaliseren en te ondersteunen op lange termijn

  Onze aanpak op maat biedt de nodige flexibiliteit om volgens uw eigen tempo te evolueren van een gedeeltelijk geïntegreerde formule naar een volledig geïntegreerde formule. Dankzij onze ervaring bij talrijke klanten en ons uitgebreid netwerk van business units kunnen we rekenen op een rijke uitwisseling van best practices, procesoptimalisatie en economische modellen.

  Een voortdurende innovatie

  Ons model dat de zelfstandigheid en de verantwoordelijkheid hoog in het vaandel draagt, stimuleert de innovatie op het terrein. Of ze nu eenvoudig of complex zijn, de lokale innovaties worden achteraf gebruikt op grotere schaal dankzij een support team dat de business units helpt om hun innovaties te ontwikkelen en te stimuleren. Professionele tools, gerichte service-oplossingen en operationele efficiëntie worden eerst verbeterd en vervolgens verspreid.