Verzorgingsinstellingen

Ziekenhuizen en operatiekwartieren, maar ook rusthuizen omvatten diverse technieken ten einde het comfort, maar ook de veiligheid, van de werknemers en patiënten te garanderen. VINCI Facilities is gespecialiseerd om deze technieken te onderhouden en beheren, rekening houdende met diverse vereisten en reglementeringen eigen aan de zorgsector.

Verzorgingsinstellingen

    Naast de klassieke technieken zoals HVAC, verwarming, koeling, sanitair en elektriciteit heeft VINCI Facilities kennis van zake met betrekking tot technieken zoals no-breaks, medische gassen, UPS’en, omgekeerde osmose installaties (RO), HEPA filtratie, overdruk, onderdruk, …

     

    Naast het technisch beheer van de installaties is het energiebeheer van diezelfde installaties ook van primordiaal belang. Ziekenhuizen en gelijkaardige verzorgingsinstellingen kennen meestal hoge energiefacturen en het is de intentie van VINCI Facilities om die te verminderen door middel van opvolging, optimalisatie van de regeling en aanpassingsvoorstellen met kleine “Return on Investment” voor te leggen.