Nieuws

BIM Exploitatie door VINCI Facillities

actualiteiten
image

Het gebruik van BIM-modellen verbetert niet alleen het onderhoudsbeheer, maar heeft ook voordelen voor de eindgebruikers van gebouwen. Eindgebruikers genieten van meer comfort met kortere wachttijden voor technische interventies; eigenaars van gebouwen kunnen hun kosten en investeringen van hun gebouwen beter anticiperen en rationaliseren; en site managers kunnen op lange termijn zorgen voor de levenskwaliteit van uw eindgebruikers.

 

Dankzij de interoperabiliteit van het model met onze tools voor exploitatie en uw digitale ecosysteem (van verbonden objecten tot tools voor space planning), biedt het BIM-model ons de mogelijkheid om een gecontextualiseerde visie te krijgen op het realtime gebruik van uw gebouw.

 

Hoe meer deze gegevens worden samengevoegd, hoe beter we begrijpen hoe een gebouw wordt gebruikt. BIM-modellen kunnen nu worden gebruikt voor correctief, preventief en predictief onderhoud. Onze teams kunnen tijdig actie ondernemen (bijvoorbeeld met betrekking tot temperatuur, vochtigheid en luchtkwaliteit binnenshuis), uw eigendommen te optimaliseren of te anticiperen en onze diensten aan te passen aan het werkelijke gebruik van uw eindgebruikers