Nieuws

VINCI Facilities zoekt meerdere HVAC techniekers !

VINCI Facilities zoekt meerdere HVAC techniekers voor verschillende regio’s in België. Ben jij autonoom, zelfstandig en neem je initiatief ? Ben jij in het bezit van een GI / GII / koelattest ? Dan is een job als HVAC technieker iets voor jou ! Solliciteer nu op onze openstaande vacatures.

Als HVAC technieker ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud, herstellingen en het onderhoud van speciale technische installaties (zoals bijvoorbeeld verwarming, airconditioning, ventilatie, enz.) in gebouwen en in de industrie. Je volgt een vaste schema op om fouten en storingen in de verschillende installaties bij de klant te voorkomen en er wordt verwacht dat je reactief reageert als er een herstelling nodig is. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen van de onderdelen die nodig zijn voor deze herstelling. Als laatste stap stel je een gedetailleerd rapport op van jouw interventie.

 

 

 

Je bent autonoom en alleen zijn tijdens interventies bij onze klanten schrikt je niet af. Je houdt van sociaal contact en je bent fier om VINCI Facilities te vertegenwoordigen bij onze klanten: klanttevredenheid is voor jou essentieel. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, je aarzelt niet om initiatieven te nemen en om eventuele technische verbeteringen te communiceren naar jouw leidinggevende. Veiligheid en respect voor procedures zijn voor jou cruciaal. De GI / II-certificeringen (voor verwarming) en koeling categorie 1 (voor koeling) evenals de VCA zijn erg belangrijk voor het uitvoeren van dit technisch beroep.

 

 

 

Ben jij geïnteresseerd om te starten als HVAC Technieker ? Soliciteer dan vandaag op onze openstaande vacatures.

 

 

 

VINCI Facilities draagt zorg voor gebouwen, eindgebruikers en het milieu. Als onderdeel van de groep VINCI Energies, is VINCI Facilities een belangrijke speler op het gebied van Facility Management en Multi Technisch beheer. In België stelt VINCI Facilities meer dan 405 mensen te werk, goed voor een omzet van 66 miljoen in 2020.