Nieuws

VINCI Facilities beheert meerdere LAGO zwembaden in België

De subtropische zwembaden van LAGO verwelkomen jaarlijks meer dan 2,5 miljoen bezoekers. Veel mensen zoeken vandaag steeds vaker naar een manier om zich op een plezierige wijze te ontspannen en zo even te kunnen ontsnappen aan hun drukke manier van leven. Daarbij zorgt LAGO het hele jaar door voor een totaalbeleving voor het hele gezin. Onze afdeling Long term contracts is hierbij een onmisbare schakel in het geheel om, door het onderhoud van de technische installaties, ervoor te zorgen dat al de centra optimaal in werking kunnen blijven.

VERSCHILLENDE LOCATIES

 

De installaties van de volgende centra worden momenteel door VINCI Facilities onderhouden:

LANGE TERMIJN

 

Het onderhoud van de technische installaties van zwembaden voor een periode van 20 tot 30 jaar vergt een zeer specifieke aanpak. VINCI Facilities vertrekt hierbij vanuit het idee van “totale ontzorging” van de klant. Hierbij zal er een langetermijnplanning worden opgesteld om alle mogelijke kosten over die periode in kaart te brengen om zo de uitval van de technische installaties proberen te vermijden en deze in optimale conditie te houden.

 

ONDERHOUD VAN DE TECHNIEKEN

 

VINCI Facilities heeft intussen de nodige ervaring opgebouwd met de technieken die in deze LAGO centra toegepast worden en staat in voor het onderhoud van de HVAC installaties (verwarming, koeling en luchtgroepen), WKK (warmtekrachtkoppeling), elektrische installaties (hoog- en laagspanning), verlichting, brand- en inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking en PV installaties. Dit verloopt via een contract met totale waarborg waarin ook de nodige herinvesteringen zijn inbegrepen.